Agirotu 2009

Lauantai

Lähdettiin Veeran kanssa aamulla kuuden aikaan bussilla kohti Lahtea. Matka sujui hyvin. Lahden linja-auto asemalta bussilla kohti Nastolaa, ja vähän yli sillä unohdimme jäädä pois.. Eka rata oli Finnish Open SM karsinta, joka meni hyvin. Kontakti virhe + yliaikaa. Tulos 11,02 ja sijoitus 10., eli saatiin *ylimääräinen startti* ja pääsimme finaaliin! Finaali rata oli järkyttävän helppo! Tuomari oli Anne Tammisaluk (Viro). Yliaikaa 2,50 s. ja ratanolla! :) Ja sijoitus 20. (47koirakkoa) Oli hieno kokemus, radan ympärillä jännitti lähes jokainen. Hani sai levätä, kävimme parissa kojussa ja kuvailimme. Illalla vikalla startilla Hani oli aivan puhki. Hani hyppäsi puomin keskeltä ja kepeille menossa oli ongelmia. Hani tepsutti koko radan ravaten, loppu radasta lähdin juoksemaan Hanin edelle ja huusin *lällälälläl lieru* Hani teki superspurtin ja Hanin perässä sai juosta! Tulos 14,02 ja sij. 10. Sen jälkeen lähdettiin bussille ja ehdittiin ihan juur ja juur. Bussilla Lahden keskustaan, sieltä junalla Riihimäelle ja Riihimäeltä junalla kohti kotia. Kotona puol yhen aikaan.. KIITOS VEERALLE HYVÄSTÄ RETKI SEURASTA!!!!

Sunnuntai

Nukuin pommiin, enkä herännyt herästyskellon piipitykseen. Bussi lähti 06.45 ja keräsin 06.25. 20 minsaa aikaa.. Tilasin taxin ja ehdittiin ihan juur ja juur. Sama reitti kun edellisenäkin päivänä. Eka starttimme oli Open Class. Se meni hienosti. Puomin kontakti virhe ja -9.75! Olin yllättynyt, paras Hanin virallinen miinus ikinä! Anna oli tullut siinä vaiheessa jo witchiemsä kanssa. Heillä meni toosi hienosti joukkueviestissä! Treenailin ja käytiin Hantan kanssa lenkillä. Nuorten avoin SM -kuten jo arvelinkin penkin alle meni. HYL Hani meni hienosti! Olin tyytyväinen tämän päivän saavutuksiin ; Hani juoksi! Annalta sain kyydin ja seuraa takaisin tullessa. KIITOKSET ANNALLE!!!!!

 

TamSKin iltakisat 9.7.

Suoraan möksältä. Eka rata oli ihana, ensin Hani jolkotteli kunnes sai jonkun ihme hepulin ja syöksyi esteille, leikki jotain bortsua! Tuloksena 5 ja sij. 4.  Olin superr tyytyväinen, sillä yliaikaa ei tullut. Kisoissa katselemassa oli myös tuttuja, kuten Veera ja Anni + heidän koiransa. Treenasin Hantan kanssa esteillä. Mokasin myös tokan radan rataantutustumisen; unohdin mennä ja pääsin viime hetkillä menemään tutustumisen kerran! No, katselin vaan lappuja mikä mikäkin numero on ja vedettiin siinä Hantan kanssa täysin tietämättöminä jotain. Ohjauskin jäi. No saatiin ratanolla, ja yliakaa KAKSISADASOSA SEKUNTTIA!!!!!! Eli tulos oli 0.02. Ja sij. 5. Eivoe mittään, no saatimpa sentään ratanolla! :)