Takaisin Vuodatukseen :)

Viimeiset viikot ollaan otettu rennosti. Laiskoteltu ja lenkkeilty.

Viime viikko meni treeneissä, mökillä ja hesassa. Eipä juuri mitään ihmeellistä :).

29.6. ma Nuorten kurssin epikset.                                                                                    

Odotin pahempaa tulosta, sillä oli jälleen kuuma päivä. Hani kummiskin osasi yllättää ja JUOKSI radalla, ihme! Rata meni ok, lukuunottamatta omaa säätöäni ja lähes kaatumistani. :). Ihanneaika oli 60 s./ ?  Aikamme oli 45 s. (järkyttävän hidas!) ja tulos 0.  Kisasimme siis kisaavat/jatkavat luokassa. "Tiimiläisillämme" meni myös järisyttävän hyvin! Rekku & Veera ja Ira & Roosa oikein kaahasivat radalla, saisi Hanikin ottaa heistä mallia! Satu & Jasu (vauvatmasussa) tekivät myös aivan huippunopean radan! Anna & Rulla tekivät siistin ja upean ja puhtaan radan! Pikkuinen kebaba oikeen kiisi radalla! Laiskiaisille tämä oli selkeä onnen päivä sillä laiskiaisille tuli komoisvoitto!

1. Kenkä & Jossu  Laiskiaiset  0. tulos

2. Pussi & Sat   Laiskiaiset  0. tulos

3. Kebab & Anna  Laiskiaiset 0. tulos

Siinä tulokset, idean kopioin SATULTA. Elikkäs me sitten voitettiin! Wuhuu! Ohjaassa on kyllä paaaaaaaaaaljon vikaa.. joskus vielä opin, ehkä.

Onnittelut kaikille Laiskiaisille hienoista radoista ja upeista tuloksista! Kiitos seurasta! 

  2.7. Nyt ollaan oltu sitten möksällä. Veneiltiin, kalasteltiin ja uitiin (myös Hani). Lisäksi käytiin saari kierroksella ja lenkkeiltiin. Ja tottakai tykkäs kun ei tarvinnut tehdä mitään :). Kotiuduttuun vähän aika sitten ja käytiin lenkillä. Ylihuomenna on Agirotu! Huiiii... No käydään hakemassa pari hylätyt ja vietetään hauska päivä :). Me mennään myös sunnuntaina :). No tuskimpa sieltä mitään tulee kun ei olla treenattukaan. Paras varautua pahimpaan..

Agirodun jälkeen on tamskin kisat ja kokkola, sekä kennelliiton suurleiri. :).

Agirotua peläten,  Kenkä & Possu

SuperOnnittelut Annalle & Aurooralle vara-SERTistä! Ja Saanalle & Sonnille juoksukisan voitosta ja hyvästä junnu menestyksestä! :)